Despre noi

photoInfiintata in anul 2008 la Timisoara, PRO DECO STYLE srl si-a inceput activitatea ca un mic atelier pentru productia de jaluzele orizontale pentru interior. Datorita cererii mari de sisteme pentru protectie solara am marit numarului de produse si ne-am dotat cu utilaje specializate.
Dealungul celor peste 7 ani de activitate, am diversificat constant gama de produse, astfel incat in momentul de fata putem oferi clientilor nostri solutia optima si personalizata pentru sisteme de protectie solara pentru interior sau exterior, infolieri geamuri, inchideri foisoare etc.

Pentru a avea cea mai buna calitate in produsele noastre, am investit in tehnologie. Masinile automate de mare productivitate ne ajuta sa oferim timpi de livrare scurti si cea mai buna calitate a produselor, totul la un pret avantajos.

Primul nostru scop este acela de a oferi clientilor produse si servicii la cel mai bun raport calitate/pret. Din acest motiv am selectat pentru dumneavoastra cele mai bune materii prime, de la cei mai renumiti producatori mondiali.

Calitatea produselor presupune un control atent, atat in timpul productiei, cat si in faza finala de verificare. Inaintea prelucrarii, materialele sunt controlate pentru a ne asigura ca nu prezinta defecte.
Tehnologia, calitatea si controlul sunt conditii esentiale pentru produsele de calitate.

Experienta indelungata, produsele si serviciile de un inalt nivel calitativ, personalul bine pregatit, complexitatea lucrarilor efectuate si nu in ultimul rand recomandarile clientilor nostrii, reprezinta garantiile ca PRO DECO STYLE este partenerul dumneavoastra de incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *